donderdag 26 februari 2015

Waar staat Zweden Relax voor?



Na vele jaren op kantoor werkzaam te zijn geweest, zijn wij op een punt in ons leven gekomen om duidelijk keuzes te gaan maken. Op dezelfde voet doorgaan of geheel iets anders gaan ondernemen.

Wij zijn zeer op de Scandinavische landen gericht. Telkens als wij de vakantie hadden doorgebracht in Zweden of Noorwegen, kwamen wij zeer uitgerust en ontspannen terug in Nederland.
Het idee ontstond vrij snel om hier iets mee te gaan doen. Zo zijn we begonnen met de verkoop van hottubs, buitensauna's en kota's (grillhutten) uit Zweden en Finland.

We willen mensen graag bewuster maken dat ontspanning zeer belangrijk is in de huidige stressvolle samenleving. Door een combinatie van Zweden en ontspanning is de bedrijfsnaam Zweden Relax ontstaan.

De ontspanning van lichaam en geest wil Zweden Relax graag overbrengen door het stimuleren van het echte Zweede buitenleven.

We hebben ons bedrijf over een andere boeg gegooid, aangezien er helaas geen markt was voor de verkoop van hottubs, buitensauna's en kota's in het noorden van Nederland.

We zijn het promoten van het buitenleven wel trouw gebleven, aangezien we daar erg van zijn gaan houden. Wij genieten erg van het buitenleven en het buitenkoken, bijvoorbeeld lekker koken boven een houtvuur of het koken in een Dutch Oven.

De producten, die we nu verkopen, zijn Outdoorproducten in diverse categoriƫn:
- Outdoor Cooking
- Outdoor Kleding, Hoeden en andere accessoires
- Houthakken en Outdoormessen

In dit blog willen wij het buitenleven graag nog meer onder de aandacht brengen. We hopen hiermee veel "buitenlevenenthousiastelingen" mee te trekken. Wij zouden het erg leuk vinden om reacties te ontvangen en ook als je tips hebt, ontvangen we die graag.
Alvast bedankt voor jullie aandacht!

de hartelijke groeten van
Freerk & Cathy Bosgraaf









Geen opmerkingen:

Een reactie posten