donderdag 28 mei 2015

Rome ijzers boven open vuur, kolen of op de barbecue

Leuk filmpje over het Rome tosti-ijzer (Engels)

Rome ijzers boven open vuur


Rome ijzers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ze zijn gemaakt van gietijzer en hebben meestal lange stelen met houten handvaten, zodat ze erg veilig zijn in gebruik. 

Er zijn veel verschillende soorten ijzers. Ze zijn niet alleen te gebruiken boven een open vuur of hete kolen maar ook op een barbecue.
In het bovenstaande filmpje kun je zien hoe je heel gemakkelijk boven hete kolen in een paar minuten een heerlijke tosti kunt maken tijdens het kamperen.

Voordat je het ijzer kunt gaan gebruiken moet je het eerst inbranden. Dit doe je door het ijzer voor het eerste gebruik eerst een tijdje in het vuur of op de barbecue te leggen. Voor elk gebruik moet je de beide delen van het ijzer insprayen met olie of je kunt boter gebruiken (zoals in het filmpje te zien is).

Welke soorten ijzers zijn er zoal 


Zweden Relax heeft diverse ijzers te koop. Bij elk ijzer zit een beschrijving, waar hij voor gebruikt kan worden, maar je kunt in een tosti-ijzer ook gerust vlees doen. Op Youtube vind je diverse leuke filmpjes met voorbeelden van gerechten.

Zoals:

- Burgerijzers enkel en dubbel

- Tosti-ijzer dubbel

- Panini-ijzer

- Stokbroodijzer

- Hotdogijzer

- Wafelijzers klein en groot


Kom gerust eens bij ons langs in onze winkel aan huis om de verschillende soorten te bekijken. Er zit vast wel eentje voor je tussen. En anders is het ook erg leuk om als kadootje weg te geven, want ze zijn niet zo duur. En je kunt er vele jaren lekker en gemakkelijk mee kokkerellen.

Winkelopstelling van Rome Pie Irons bij Zweden Relax






Geen opmerkingen:

Een reactie posten