donderdag 16 april 2015

Koken met kruiden op Koningsdag bij De Kruidhof




Gezellige markt met diverse activiteiten voor het hele gezin!








Dit jaar staan wij met een stand in de verkooptuin van De Kruidhof in Buitenpost.
We gaan daar samen met enkele vrijwilligers van De Kruidhof eenvoudig koken met verse kruiden demonstreren. We gaan daarvoor gebruik maken van o.a. een Envirofit Rocket Stove met daarop een Skillet (gietijzeren koekenpan) en van een Dutch Oven.

Daarnaast nemen we nog meer producten uit ons assortiment mee. Kijk op onze website voor meer informatie over onze producten: www.zwedenrelax.nl.

Envirofit Rocket Stove
  
Dutch Oven met accessoires
















Botanische Tuin De Kruidhof kent een historie van meer dan 80 jaar en is sinds eind jaren '70 eigendom van de gemeente Achtkarspelen en geopend voor publiek. Sinds 2000 is De Kruidhof een geregistreerd museum met als hoofdcollectie (geneeskrachtige) kruiden. Op het terrein staan meer dan 1500 soorten kruiden en ruim 2000 verschillende planten.
De Kruidhof is zeker een bezoekje waard, want er is niet alleen een Verkooptuin van allerlei soorten planten maar er zijn ook 17 prachtig aangelegde thematuinen om heerlijk doorheen te wandelen. Daarnaast is er op het terrein het IJstijdenmuseum gevestigd en ook is er een leuk tuincafé, waar je heerlijk een hapje kunt eten of drinken.

Kijk voor meer informatie op de website van De Kruidhof: www.dekruidhof.nl

Kom gezellig langs op 27 april van 10.00 tot 17.00 uur!

Botanische Tuin De Kruidhof, 
Schoolstraat 29b te Buitenpost

Geen opmerkingen:

Een reactie posten