dinsdag 28 april 2015

Zeer geslaagde Koningsdagmarkt bij de Kruidhof

Marktopstelling Zweden Relax bij De Kruidhof

Wij stonden met Koningsdag dit jaar met een gastkraam bij de Botanische Tuin De Kruidhof aan de Stationsstraat 29B in Buitenpost. We hadden daar een gezellige kraam en nog een toonbank onder een overkapping. Daarnaast hadden we ook nog genoeg ruimte om 2 driepoten kwijt te kunnen. Super!

de Umas Bålpanne

Wij hadden een altijd lekkere Zweedse Kladdkaka (chocoladetaart) voorbereid en hebben deze tijdens de markt gebakken in een Dutch Oven met gebruik van hete briketten in de Bålpanne. Zo konden de mensen goed zien, hoe simpel het is om in een Dutch Oven te bakken. Deze taart smaakte prima en vond gretig aftrek.

Het recept van de Zweedse Kladdkaka volgt in het volgende blog!


Complimenten aan de organisatoren!
De reclame van de Koningsdagmarkt bij de Kruidhof was zo goed verzorgd, dat er ongeveer 2500 bezoekers op af kwamen. Een bijzonder geslaagd evenement, waarbij de zon ons zeker niet in de steek heeft gelaten. Geweldig! Dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar!

In combinatie met vrijwilligers van de Kruidhof hebben we koken met verse kruiden gedemonstreerd. Daarbij werd gebruik gemaakt van de Envirofit Rocket Stove met daarop een gietijzeren koekenpan (skillet). 

voorbeeld van de opstelling van de Envirofit Rocket Stove
de Bogracs driepoot + kookpan
Ook werd er heerlijke soep klaargemaakt, waarin allerlei eetbare planten waren gebruikt. Deze werd in een Bogracs kookpan warmgehouden op de Rocket Stove.

We hadden bijzonder leuke klanten, die zeer geïnteresseerd waren in onze producten.
Voor ons was het een zeer geslaagde dag, waar producten werden gekocht en waar ons bedrijf prima reclame heeft gekregen! 

Medewerkers De Kruidhof ten zeerste bedankt!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten